Bra flytthjälp

Hej på er alla läsare och vad kul att ni kikar in här i min blogg. Jag har haft mycket att göra senaste tiden med flytten. Det kändes som ett omöjligt projekt att flytta från villa till lägenhet. Jag menar, jag hade ju ändå bott i huset i över 20 år, nu skulle det packas och tömmas och mycket behövde slängas för allt skulle inte få plats i nya lägenheten. Jag tog kontakt med en flyttfirma som heter Annelunds Städ & Flytt så slapp jag att ligga sömnlös om nätterna och undra hur jag skulle orka med det hela. Det här är ett företag som hjälper till med det mesta inom flytt och städning som hemstädning, flyttstädning eller fönsterputs. 

  

Jag har haft ett bra liv i villan i Hörby. Många fina minnen, men livet innebär förändringar. En dag var barnen vuxna och de flyttade hemifrån. Jag insåg att jag inte längre orkade med att sköta hus och trädgård. Det passade inte längre mina behov, det var för stort och det kostade för mycket pengar. Jag började leta efter lägenhet, och en dag hittade vad jag letade efter. En vacker lägenhet i centrala Hörby blev min. Huset var sålt och dagen för flytten närmade sig. 

  

Jag är så glad att jag hörde av mig till Annelunds Städ & Flyttservice som hjälper till med flytt och städ inte bara i Hörby, utan också i närliggande orter till exempel i Ystad och Lund. Tack vare deras förstklassiga hjälp så blev det inte så jobbigt som jag hade trott. Det var ganska mycket hjälp jag behövde, men det var inget problem. Först begärde jag en offert, så jag visste vad det skulle kosta. Det här är ett företag som säkert kan vara till hjälp för väldigt många som behöver hjälp med städ, eller flytt. Ha en fin dag! 

Du gillar kanske också...