Bra hjälp med kemtvätt och städ

God morgon på er alla som valt att komma in till bloggen idag igen! Vad trevligt att ni vill läsa om det jag ska skriva idag. Nu ska jag berätta för er om ett riktigt bra beslut som käre maken och jag tog. Som ni garanterat vet ifall ni har små barn och familj, så är ju inte städning det som är högprioriterat, om man dessutom jobbar heltid. Förvisso delar maken och jag på ansvaret för hemmet i Hudiksvall, men det är svårt att få ”livspusslet” att gå ihop. Vi har därför anlitat en städfirma som heter J. Lindqvist AB, och det är det bästa beslutet som vi har tagit på länge! Det här företaget erbjuder flera olika tjänster, till exempel kemtvätt både till privatpersoner och till företag.  

 

Vi har numera en snygg, dammfri och välstädad villa här hemma i Hudiksvall. J. Lindqvist AB kommer hem till oss en gång i månaden. Det är väl investerade pengar och faktiskt inte särskilt dyrt då vi använder oss av ROT- avdraget. Jag ska snart lämna in några vinterjackor i mocka, på deras kemtvätt. Tänkte också tvätta sängmadrasserna på deras kemtvätt vid något tillfälle Jag ska passa på att köpa lite ekologiska rengöringsmedel när jag ändå är där. Om du också önskar att få hjälp med städning så skulle jag verkligen rekommendera er att ta kontakt! Börja med att begära en offert för just det jobb som du vill få utfört, sedan kan du i lugn och ro fatta ett beslut om vad för tjänster du önskar nyttja och om det ska vara vid ett enstaka tillfälle eller regelbundet återkommande. Med dessa ord tackar jag för mig, med en förhoppning till er om att få en bekvämare tillvaro! 

Du gillar kanske också...