Ulrikas Medvetenhet och Balans

Välkomna hit till bloggen där jag skriver om saker och ting som jag tycker är intressant att kunna dela med mig av! Jag hoppas verkligen att alla mina härliga läsare har haft en bra vecka så här långt och att ni dessutom mår bra. Det gör i varje fall jag och min vecka har varit rätt så lugn faktiskt. Hur som helst, så hade jag tänkt att jag här idag skulle skriva lite kort om friskvård och terapi för er i Kristianstad, Hässleholm och Hörby med omnejd som nu under den senaste tiden har hört av er hit och uttryckt ett visst intresse för att jag ska dela med mig av detta här på bloggen efter det att jag hade skrivit ett par ord om det i ett annat inlägg.

Jag kommer egentligen inte att gå in så mycket i detalj i det här inlägget heller, men däremot så ville jag försöka att vara så behjälplig som möjligt genom att dela med mig av det företaget som jag själv har fått stor hjälp genom när det kommer till både friskvård och terapi. Hon heter inget annat än Ulrikas Medvetenhet och Balans och jag tycker absolut att det är till just henne som ni ska vända er ifall det nu är så att ni är intresserade av att få hjälp genom just friskvård eller terapi, då hon är oerhört kvalificerad och kompetent inom det som hon sysslar med. Jag har själv verkligen kunnat känna att jag har fått så oerhört mycket hjälp hos henne och jag har kunnat göra riktigt stora framsteg när det kommer till min hälsa. Hur som helst, så ska jag dock inte tjata på för länge om detta nu, men jag hoppas ändå att det på ett eller annat sätt kommer att kunna vara behjälpligt för er!

Du gillar kanske också...