Beauty by us AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan och att ni alla mår bra. Det här med att hitta en bra och seriös frisörsalong i Vasastan med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Ni är även en hel del som har uttryckt er ha svårt för att hitta bra företag inom detta, och då jag vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt, vill jag nu tipsa er om Beauty by us AB, ett företag som jag kommit att hitta genom en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem, och blivit väldigt nöjd. Jag har länge letat efter ett företag som Beauty by us AB, och blev så glad när jag nu äntligen har fått hjälp av professionell personal. Företag som jag tidigare vänt mig till har tyvärr visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket har känts väldigt tråkigt. Personalen hos Beauty by us AB är helt underbara. De arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som är väldigt viktigt enligt mig. Jag tycker att fler företag borde arbeta med kundservice på en hög nivå, då det är detta som får en som kund att känna sig trygg och säker i sitt val av företag. Jag kände mig tack vare Beauty by us ABs fantastiska kundservice väldigt bekväm i företaget som jag valt, vilket kändes helt fantastiskt.

De anställda visade direkt att de ville skapa en bra relation till mig som kund, för att kunna arbeta bättre efter mina behov och önskemål. Frisörerna hos Beauty by us AB är dessutom otroligt skickliga och erfarna, och kunde därför ge mig precis det resultat som jag önskade. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Vasastan med omnejd att vända er till just Beauty by us AB. 

Du gillar kanske också...