Hundagis för min ”pälskling”

Välkommen till bloggen och till ett inlägg som jag tror att ni kommer tycka om. Som ni kanske vet så älskar jag hundar. Idag hade jag tänkt berätta för er om ett riktigt fint företag, ett hundpensionat i närheten av Hässleholm som jag som hundägare har haft stor glädje av. Detta ställe ligger på en mycket vacker plats med skog och sjöar i närheten. Vilka fina promenadvägar där finns! Stället som jag pratar om heter Vanneberga Hunddagis och förutom att det är ett hunddagis, är det också ett hundpensionat. Vet ni vad, det är helt fantastiskt att få lämna hunden här på dagtid, eller för några dygn när jag ska resa bort. Här älskar min vovve att vara. 

  

Hundar har alltid varit det bästa jag vet. När jag var barn önskade jag mig av hela mitt hjärta en alldeles egen hund. Det fick jag inte för mina föräldrar. Men nu när jag är vuxen så bestämmer jag själv. Därför har jag skaffat hund. Det hade aldrig gått om det inte vore för att Vanneberga Hunddagis finns. En hund får absolut inte lämnas ensam hemma om dagarna när ägaren jobbar. Tack vare att det numera finns hunddagis runt om i vårt land, kan hundägandet bli möjligt även för den som jobbar. 

  

Det här stället tycker jag är så bra så att många som bor i Hässleholm, eller i Kristianstad eller däromkring, skulle kunna ha nytta av det här stället. Oavsett om det gäller hunddagis eller hundpensionat skulle jag rekommendera dig att höra av dig hit. Personalen har flera års erfarenheter av att passa hundar. Alla hundar ses som individer med olika behov. Hundarna får mycket mys, långa promenader, de har gott om utrymmen, kort och gott har de det jättebra där på Vanneberga Hunddagis! 

 

Du gillar kanske också...